Середа, 15.05.2024, 14:43
Вітаю Вас Гость
Головна | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Червень » 8 » Виповзьке НВО відсвяткувало двадцятиріччя
00:47
Виповзьке НВО відсвяткувало двадцятиріччя


24 травня педагогічний колектив та учні Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відзначили двадцяту річницю з дня відкриття школи.
За ці роки шкільна спільнота не раз доводила, що навчальний заклад має право називатися одним із кращих. Перш за все, завдяки численним перемогам учнів у олімпіадах, турнірах та конкурсах районного, обласного, а також всеукраїнського рівнів! Вихованці школи «засвітились» як переможці обласного конкурсу із захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Крім того, в навчальному закладі велика увага приділяється розвитку дитячих талантів. І перерахувати неможливо всіх учнівських грамот, отриманих за перемоги у конкурсах: «Весняні наспіви», «Таланти твої, Переяславщино», «Калиновий дзвін», «Зерна доброти», «Золота осінь», «Колосок», «Патріот», «Кенгуру» та інших. А ще ж є численні спортивні здобутки наших учнів, які підтверджує велика кількість медалей та кубків, які зберігаються в школі.

Безумовно, такий успіх став можливий завдяки відданій праці вчителів школи. Авторству педагогів належать ряд методичних розробок, збірників завдань і тестів для учнів.

Святкування 20-річчя Виповзького НВО запам’яталося щирими вітаннями. На ювілеї побували випускники школи, сільський голова Андрій Потупа, настоятель Свято-Троїцького храму отець Миколай, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, головний спеціаліст відділу освіти Володимир Мисюра, завідуюча районним методичним кабінетом Валентина Кудінова, керівник ПП «Земля Переяславщини» Олександр Ярема та інші.

– На святі зустрілися випускники різного віку – від найстарших до наймолодших. Для всіх школа стала рідною домівкою, куди хочеться повертатися і не тільки в свято, – зауважила директор Виповзького НВО Неля Дерев’янко.

Іван Бугаєнко вручив подяку колективу Виповзького НВО від Переяслав-Хмельницької районної ради за вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, побажав шкільній родині залишатися такою ж активною, співпрацювати з громадою та постійно підвищувати рівень знань випускників. А заслухавшись піснями у виконанні учениць школи, висловив сподівання, що найближче «Євробачення» підкорять саме вони.

Володимир Мисюра та Валентина Кудінова вручили керівництву закладу свідоцтво про атестацію, згідно з яким Виповзьке НВО атестовано за достатнім рівнем до 2023 року. На подарунок іменинника вони привезли струменевий принтер.

Керівник ПП «Земля Переяславщини» Олександр Ярема подарував школі лазерний принтер. Від місцевих підприємців та сільської ради педагогічний колектив отримав проектор. Отець Миколай подарував ікону Святої Трійці, щоб вона була оберегом школи.

Гості висловили сподівання зустрітися ще й на святкуванні 100-річного ювілею школи.
Переглядів: 526 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Гаряча лінія
Гаряча лінія
Нова українська шк
Я МАЮ ПРАВО
Я МАЮ ПРАВО
Наше опитування
Оцініть мій сайт після зміни дизайну
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024